Доставка на цветя Стара Загора

Начало : Услуги : Доставка на цветя Стара Загора

Доставка на цветя Стара Загора

доставка на цветя

• Екипът на магазин за цветя “Магнолия” и cvete.bg се стреми да предложи бърза и лесна доставка на цветя на своите клиенти и цялостно решение в избора цветни решения, съчетани с желан подарък – вино, бобони или плюшено мече.
• Предлагаме ви онлайн решение – от избора на букет, композиция или саксийно растение, до доставката му в гр. Стара Загора и областта.

• Може да зарадвате ваш близък, роднина или приятел от всяка точка на света и то само с няколко клика от вашия телефон или компютър.
• Моля прочетете нашите условия и начини за доставка, които предлагаме и изберете най-подходящия за вас!
• Работнo време на магазин за цветя – Магнолия:
– Понеделник |08:00 – 19:30|; Вторник |08:00 – 19:30|; Сряда |08:00 – 19:30|; Четвъртък |08:00 – 19:30|; Петък |08:00 – 19:30|; Събота |08:00 – 19:30|
– Неделя – |09:00 – 18:00|

Чудите се дали ще доставим продукта, така както изглежда на снимката? Тогава трябва да знаете, че всички продукти са изработени от нас. Ние, ще осигурим свежи и качествени цветя, изработени по начина, по който ги виждате. Възможни са единствено леки вариации в нюанса на цветята или съда за аранжиране, но в такъв случай ние ще се свържем с вас и ще уточним всяка подробност.
Чрез нашата услуга, доставка на цветя може да зарадвате вашата специална жена, ценен бизнес партньор или ваш приятел по случай празника.
Ако сте в чужбина, а скъп за вас човек има празник или повод за празнуване, нашата платформа предлага доставка на цветя, с която да го изненадате.

Даваме Ви възможност да изберете между: букет, аранжировка или саксийно растение. Добавете вино, шоколадови бонбони или плюшено мече. Изберете един от възможните варианти за доставка. Платете лесно, чрез Банкова карта, Банков превод, PayPal или във физическия магазин на бул.Цар Симеон Велики 90. Оставете останалото на нас и очаквайте позвъняване от близкия човек. Изработили сме нашата платформа, специално за нашите клиенти, за да успеят лесно и бързо да изберат перфектния подарък за своя близък човек. Поръчката и доставка на цветя за гр. Стара Загора никога не е била по-лесна и достъпна.
Екипът на магазин за цветя – Магнолия има над 130 поръчки и всички доставки на цветя са изпълнение на време и с голяма радост, а получателите винаги оставт очаровни и усмихнати

• Не можем да се ангажираме с точен час на доставка. Моля изберете ориентировъчен час, а ние ще направим всичко възможно да се съобразим с него и изпълним вашата поръчка на време.
Моля, имайте предвид следното. Не можем да се ангажираме с доставка на цветя в последния момента на следните празници: 14.02 – Свети Валентин и 8.03 – Международния ден на жената. Екипът ни се старае да не разочарова своите клиенти и ще направи всичко възможно да осъществи желаната от вас поръчка. Имайте предвид, че в тези два дни от годината сме изключително натоварени и тогава ни трябва повече време, за обработка на поръчката Ви. Благодарим за разбирането. При нужда може да се свържете с нас на посочените телефони
След извършената доставка, служител ще се свърже с вас, за да Ви информира за успешно завършената поръчка. При отказ от вас да Ви позвъним, ще получите email за приключената доставка.
• Ангажираме се да направим доставката само и единствено, когато поръчката е заплатена и получим потвърждение за това. Единствено при опция за банково плащане е необходимо, да изпратите документ за превода. Във всички останали опции, ние виждаме постъпилата сума веднага.
• За да изпълним в срок дадена доставка, имаме нужда всички задължителни полета от контактната форма да са коректно попълнени: Име, фамилия, телефон и email на изпращача; Желаете ли да бъдете уведомени, при извършване на доставката; Име, фамилия, телефон и точен адрес на получателя; Дата и час на доставка; Желаете ли да му позвъним предварително; Поздравителен текст за картичка, ако сте избрали такава.
• Не носим отговорност за провалени доставки в следните случаи:
– отсъствие на получателя в часовия интервал и посочения адрес за доставка в контактната форма*;
– при невъзможност да се свържем по посочения телефон с получателя;
– отказ на получателя да приеме доставката.
*за да избегнем гореизброените случаи, сме дали възможност да маркирате дали сте съгласни, да позвъним предварително на получателя;
**при възникнала ситуация относно провалена доставка наш служител ще се свърже с вас и при нужда ще уговори нова доставка, която ще е за сметка на клиента.
***В случаите на доставка в рамките на града, не е задължително да отбелязвате предварително позвъняване на лицето, на което трябва да се достави поръчката.
****В случаите на доставка извън гр.Стара Загора, е задължително да отбележите, предврително позвъняване на лицето, на което трябва да доставим поръчката.

*****Магазин за цветя “Магнолия” и cvete.bg си запазват правото да отказват доставка в специфични случаи, като възстанови пълната сума на клиента.

Лично взимане

На място в удобен за вас час, съобразен с работното ни време.
Не по-рано от 2 часа след плащането. 

БЕЗПЛАТНО

Стандартна доставка

За гр.Стара Загора и в рамките на работното ни време
Не по-рано от 3 часа след плащането.

Цена: 8лв.

Късна доставка

За гр.Стара Загора извън работното ни време, не по-късно от 21:00
Не по-рано от 3 часа след плащането

Цена: 25лв.

Отдалечена доставка

До 15км от гр.Стара Загора в рамките на работното време
на Магазин за цветя – Магнолия
Не по-рано от 4 часа след плащането.

Цена: 25лв.

Отдалечена доставка

До 30км от гр.Стара Загора в рамките на работното време
на Магазин за цветя – Магнолия
Не по-рано от 4 часа след плащането.

Цена: 35лв.

За допълнителни въпроси и информация относно  доставка може да се свържете с нас на: info@cvete.bg и +359882005580

Създадено с ❤ в Стара Загора
BG EN